Очаква се сериозно затруднение на трафика по бул. Цар Борис III“

...
Очаква се сериозно затруднение на трафика по бул. Цар Борис III“
Коментари Харесай

Предупредиха за сериозно затруднение на трафика по столичния бул. „Цар Борис III“

Очаква се съществено затруднение на трафика по бул. „ Цар Борис III “ от на следващия ден (19 април) поради ремонта на улица " Добруджански край ". Това сподели на Столична община Ангел Джоргов след инспекция на ремонтните действия на улица " Добруджански край ", р-н Сердика, в София.

" В по-голямата част улица " Добруджански край " занапред ще се построява. В главната част ремонтът съставлява създаване на улицата, а в източният край е ремонт по съществуващо състояние. Става въпрос за нова улица с нови инженерни мрежи, с тротоар от страната на постройките, и с паркиране от лявата страна. Около два месеца са планувани за построяването на улицата ", добави той.

„ От на следващия ден по линията на главния ремонт на трамвай номер 5 стартира пресичането на околовръстното шосе с " Цар Борис " III, като на два пъти за към три седмици – на две половини без цялостно затваряне, ще бъде построен новият релсов път и контактната мрежа. Очакваме да има съществени усложнения с придвижването, и по тази причина приканвам жителите да потърсят различни направления. Наясно сме, че те не са чак толкоз доста ”, заяви Джоргов.

Заместник-кметът на Столична община сподели, че се работи на три основни кръстовища. Той посочи, че по тях ще се работи поредно, а не по едно и също време. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР